Natuursteenblad op maat

Natuursteenblad op maat

Van uitvaart tot wonen: natuursteenbedrijf Boers is dé specialist op het gebied van natuursteen. Ook voor een natuursteenblad op maat kunt u bij ons terecht. Een aanrechtblad van natuursteen is een echte eyecatcher in uw keuken. Daarnaast profiteert u van nog veel meer voordelige eigenschappen, zodra u besluit natuursteen te implementeren in uw keuken. Bij Boers Natuursteen kunt u ook terecht voor een natuursteenblad op maat: wij helpen u graag bij het kiezen en het maken van uw gewenste aanrechtblad.

Offerte aanvragen

Natuursteen als aanrechtblad

Een aanrechtblad valt als eerste op, zodra u een keuken binnenstapt. Wij begrijpen dus goed dat u overweegt om een prachtig aanrechtblad van natuursteen aan te schaffen. Ons materiaal geeft een bijzondere lumineuze uitstraling, waardoor u beschikt over een echte blikvanger. Omdat natuursteen een natuurlijk materiaal is, kunt u iedere dag weer genieten van bijzondere onregelmatigheden en imperfecties. Ieder natuursteenblad beschikt dus over een uniek design.

Wist u dat een natuursteenblad over meer voordelige eigenschappen beschikt? Onze natuursteenbladen zijn namelijk van nature hitte- en krasbestendig. Dit zijn uiteraard belangrijke eigenschappen voor een aanrechtblad. Ook het onderhouden van een natuursteenblad is zeer eenvoudig. Zo volstaat het al om uw blad af te nemen met een vochtige doek en het oppervlak na te drogen.

Natuursteenblad op maat

Bij Boers Natuursteen zijn wij in staat om de keuken van uw dromen te realiseren. Zo is het bij ons mogelijk om een natuursteenblad op maat te creëren. Wij zijn in staat om niet alleen het aanrechtblad te voorzien van natuursteen, maar ook uw achterwand of het gehele kookeiland. Hierbij geven wij prioriteit aan uw persoonlijke wensen, eisen en mogelijkheden. Bij het realiseren van uw gewenste natuursteenblad kunt u de pasvormen voor de uitvoering aan ons doorgeven. Wij begrijpen dat het lastig is om dit precies op te meten. Het team van Boers Natuursteen komt graag eens bij u langs, om deze klus van u over te nemen. Klantvriendelijkheid staat immers voorop.

De precieze kosten van een natuursteenblad op maat kunnen uiteenlopen. Daarom is het lastig om u van tevoren een goede indicatie te kunnen geven. Er zijn namelijk enkele factoren die invloed hebben op de prijs. Denk aan de lengte en dikte van uw toekomstige natuursteenblad. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door. Door online een offerte aan te vragen voor een natuursteenblad op maat, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Natuursteenblad kopen bij Boers Natuursteen

Is uw huidige aanrechtblad nodig toe aan vervanging? Of bent u toe aan een complete verandering in uw keuken? Dan bieden de op maat gemaakte natuursteenbladen van Boers Natuursteen zeker uitkomst. Wij maken uw gewenste natuursteenblad op maat, waarbij u profiteert van een zeer goede kwaliteit. Zo gaat ons natuursteen erg lang mee, zodat u nog lang kunt genieten van een prachtig aanrechtblad. Wilt u de rest van uw interieur ook voorzien van natuursteen? Wij zijn ook in staat om maatwerk te leveren voor bijvoorbeeld uw badkamer, haardplateau en wastafels.

Een natuursteenblad op maat kunt u aanschaffen bij Boers Natuursteen. Waarbij uw eigen aanvullingen zoals tekeningen of ideeën zeker gewaardeerd worden. Voor een natuursteenblad op maat kunt u online een persoonlijke offerte aanvragen. Ook is het mogelijk om op afspraak een bezoek te brengen aan onze vestiging in Borne. Alles om u op weg te helpen met een natuursteenblad op maat. Boers Natuursteen: keihard de beste!

Meer weten?

De allerbeste kwaliteit natuursteen vindt u bij Boers!

Maak een afsrpaak