Bronzen Accessoires

Bronzen accessoires

Bij Boers Natuursteen zijn wij fan van bronzen accessoires. De accessoires hebben een luxe uiterlijk en zijn van hoge kwaliteit. Wat wij nog wel het belangrijkste vinden is dat ze tijdloos zijn. De accessoires zijn goed te combineren in vrijwel elk interieur en passen in elk tijdperk. Het maakt niet uit in welke eeuw wij leven, bronzen accessoires blijven populair. U kunt de accessoires gebruiken voor verschillende gelegenheden en ze hebben een lange levensduur. Bij ons kunt u terecht voor bronzen accessoires op maat, wij zijn dé steenhouwerij in Borne en omgeving.


Offerte aanvragen

Soorten bronzen accessoires

Bronzen accessoires zijn tijdloos en goed te combineren bij verschillende gelegenheden. Zo is het mogelijk om een accessoire van brons te gebruiken op een grafmonument. Met een brons beeldje maakt u het monument namelijk eigen. Het ontwerp van het beeldje kunt u geheel naar eigen wens uitzoeken. Een voordeel van een bronzen beeld op een grafmonument, is dat brons bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en dat het niet gaat roesten.

Een andere mogelijkheid voor bronzen accessoires is dat u ze ook binnen kunt gebruiken in het interieur. Een bronzen accessoire in huis kan echt de aandacht naar zicht toe trekken, maar ook onopvallend op een kastje staan. Bronzen accessoires in huis geven net dat extra stukje karakter aan uw interieur.

Niet alleen binnen, maar ook buiten in de tuin kan een bronzen beeld geplaatst worden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw vijver in de tuin ermee decoreren. Bronzen beeldjes gaan zeker een aantal jaren mee en hebben ze weinig onderhoud nodig. Bekijk hieronder een aantal bronzen producten uit ons accessoire boek.

Kosten van een bronzen accessoire

De kosten van een bronzen accessoire liggen uiteen en kunnen hoog oplopen. Dit is onder andere afhankelijk van de grootte van het beeldje. Gaat uw voorkeur uit naar een groot beeldje wat een eyecatcher wordt in het interieur? Of heeft u liever een wat kleiner beeldje? Dat kunt u zichzelf afvragen en dat zal de prijs ook beïnvloeden. Daarnaast kunt u nadenken over de kleur van het beeldje. Brons is een legering van koper en tin, wat zorgt voor een roodachtige tot gelige kleur. In overleg is het ook mogelijk om het beeldje een iets andere kleur te geven, maar ook dit heeft invloed op de kosten van het beeldje.

Als u een bepaald budget heeft wat u wilt uitgeven aan een bronzen accessoire kunt u dit altijd bij ons aangeven. Dan kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden binnen het budget, zo komt u nooit voor onverwachtse hoge kosten te staan.


Offerte aanvragen

Bronzen accessoires kopen

Als u een bronzen accessoire wilt kopen, bent u bij Boers Natuursteen aan het juiste adres! Wij hebben al meer dan 70 jaar ervaring met het bewerken van natuursteen. Onze organisatie staat voor hoge kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij vinden het belangrijk dat onze beeldjes van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat klanten een fijne samenwerking ervaren bij ons.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een bronzen beeldje kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via info@boersnatuursteen.nl. Eigen ideeën en invullingen zijn bij ons ook altijd welkom, geef deze gerust aan ons door. Bij Boers Natuursteen zijn wij keihard de beste!

Meer weten?

De allerbeste kwaliteit natuursteen vindt u bij Boers!

Maak een afsrpaak