Wastafels

Wastafels

Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht besteed aan het interieur van de badkamer en daarbij horen ook badkamermeubels. De badkamer is vaak de eerste én de laatste ruimte die bezocht wordt op een dag. Het is een ruimte waar u even weer tot rust kunt komen en energie kunt opdoen, badkamermeubels zoals wastafels spelen hierbij een belangrijke rol. Het design van de meubels heeft namelijk invloed op de sfeer die er hangt in de ruimte. Bij Boers Natuursteen hebben wij een ruim assortiment van natuurstenen wastafels. Natuursteen straalt rust en reinheid uit waardoor het een positief effect heeft in de badkamer. Wij zijn gespecialiseerd in graniet, marmer en composiet, maar andere soorten natuursteen zijn in overleg ook mogelijk. Wij zijn dé steenhouwerij in Borne en omstreken.


Offerte aanvragen

Voordelen van natuurstenen wastafels

Een wastafel van natuursteen kan wel wat duurder uitvallen dan een wastafel van bijvoorbeeld Polyester, maar het heeft wel grote voordelen. Zo is een natuursteen wastafel gemakkelijk in onderhoud. Vuil en vlekken hechten zich niet aan het natuursteen, waardoor het er niet in blijft zitten. Daarnaast zijn kalksporen minder snel zichtbaar en hoef je de wastafel minder vaak schoon te maken. Natuursteen gaat over het algemeen zeer lang mee en heeft een strakke stijlvolle uitstraling.

Design wastafel natuursteen

In onze steenhouwerij in Borne maken wij al onze producten speciaal voor u op maat. De wastafels worden ook op maat gemaakt en daarom zijn er veel designmogelijkheden. Het begint al bij het kiezen van een soort natuursteen en de juiste kleur. De materialen kunt u ook bij ons komen bekijken in de steenhouwerij. Vervolgens kan erna worden gedacht over het design. Hoe groot moet de wastafel zijn? Waar in de badkamer komt de wastafel te staan? Dat zijn vragen die meespelen bij het maken van het design en waar u goed over moet nadenken. Bij Boers Natuursteen helpen wij u graag bij het maken van een design zodat u de perfecte natuursteen wastafel krijgt. Als u al eigen ideeën heeft over het design kunt u deze altijd met ons delen.

In de moderne badkamers worden er ook steeds vaker dubbele wastafels van natuursteen geplaatst. Als er genoeg ruimte is in de badkamer kan dit erg praktisch zijn en daarnaast geeft het een luxe uitstraling.


Offerte aanvragen

Kosten natuursteen wastafel

De kosten van een natuursteen wastafel kunnen wij nu nog niet van tevoren zeggen. Dat is namelijk afhankelijk van verschillen factoren waaronder de grootte van de wastafel, het materiaal en het design. Zo zijn enkele natuursteen wastafels goedkoper dan dubbele wastafels van natuursteen. Als u een bepaald budget heeft voor de wastafel kunt u dit altijd bij ons aangeven. Dan houden wij rekening met de mogelijkheden binnen dat budget. Als u ongeveer een beeld heeft van het design van de wastafel kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wastafel kopen

Doordat badkamermeubels steeds stijlvoller en populairder worden, besteden wij graag ook meer aandacht aan wastafels. Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige wastafels die zeker een aantal jaren mee gaan. Daarnaast vinden wij klantvriendelijkheid erg belangrijk en denkt ons team graag met u mee voor de perfecte wastafel. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw eigen eisen en wensen en bespreken stap voor stap de mogelijkheden. Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via info@boersnatuursteen.nl. Boers Natuursteen, keihard de beste!

Meer weten?

De allerbeste kwaliteit natuursteen vindt u bij Boers!

Maak een afsrpaak