Open haard natuursteen

Open haard met natuursteen

Bent u gezegend met een prachtige open haard in huis? Dan kunt u deze verfraaien met het gebruik van natuursteen. Bij Boers Natuursteen kunt u terecht voor een prachtige open haarden in diverse soorten, kleuren en afwerkingen. Laat het haardplateau samensmelten met de rest van uw interieur of maak van de openhaard een prachtige blikvanger door voor een bepaalde natuursteensoort te kiezen.

Natuursteen Open haarden

Op onze locatie in Borne zijn diverse natuurstenen platen op voorraad. Deze kunt u bekijken om vervolgens een keuze te maken voor een bepaalde kleur natuursteen. Heeft u al ideeën voor uw nieuwe open haarden met natuursteen? Of heeft u zelfs al een tekening voor de kachel, haard of schouw in huis? Neem bij bezoek aan onze steenhouwerij de eventuele tekening mee, of stuur deze per e-mail naar ons toe.


Offerte aanvragen

Natuursteen is heel geschikt voor kachels, haarden, schouwen en haardplateaus. Natuursteen gaat heel goed samen met de hoge temperaturen van een openhaard. De keuze voor een bepaald soort natuursteen is bepalend voor de uitstraling. Kiest u voor een ruwe of gepolijste afwerking? Creëer een moderne, klassieke, luxueuze of juist een stoere en robuuste look met de natuurstenen haard.

Gebruik van natuursteen bij haard, kachel, schouw, open haarden of haardombouw

Naast dat natuursteen veilig is in combinatie met de hoge temperaturen van een haard, is natuursteen ook nog eens duurzaam. Natuursteen blijft lang mooi, is tijdloos en kan eventueel zelfs gerenoveerd worden na lang gebruik. Daarnaast is een groot voordeel van een natuurstenen haardplateau, schouw of haardombouw dat natuursteen de warmte vasthoudt. De indirecte warmte uit het natuursteen vinden veel mensen erg fijn. Voor ieder interieur is er wel een geschikte natuursteen haardombouw. Bij Boers Natuursteen kunt u kiezen uit diverse typen en kleuren natuursteen. Voor iedere unieke smaak hebben wij genoeg opties!

Een natuurstenen haardplateau creëert warmte

Een warme uitstraling; dat is waar het natuursteen in combinatie met het vuur van de haard voor zorgt. Een prachtige open haard met natuursteen geeft uw interieur een warm en huiselijk karakter. Wij zorgen voor strak vormgegeven en prachtig afgewerkte haardplateaus. Door onze ruime ervaring kunnen wij een haardombouw of haardplateau van natuursteen maken met een sierlijke afwerking.

Open haard met natuursteen op maat

Het natuursteen moet natuurlijk zo goed mogelijk worden aangepast op uw woonstijl, unieke smaak en wensen. Wij vinden klantcontact, klantvriendelijkheid en klantgerichtheid erg belangrijk en daarom luisteren wij zo goed mogelijk naar uw wensen. Er zijn erg veel opties wat betreft de afwerking van natuursteen en natuurstenen haarden; daardoor kunnen wij voor ieder interieur een passend haardplateau of een passende haardombouw creëren. Voor tips, vragen en advies kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder met uw wens voor een prachtige open haard met natuur steen.

Kies bijvoorbeeld voor een gladde, gepolijste natuursteen in een modern interieur en ga voor een robuuste, ruwe natuursteen bij een landelijke sfeer of industrieel interieur. Het materiaal, de kleur en de dikte van het natuursteen bepalen de uitstraling. Boers Natuursteen kan de vorm, dikte en afwerking helemaal aanpassen op uw wensen. Wij maken graag een haardplateau op maat voor u.


Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor een natuurstenen haardplateau?

Kortom zijn dit de redenen waarom iedereen die gezegend is met een prachtige openhaard, zou moeten kiezen voor een natuurstenen haardplateau of natuurstenen haardombouw;

  • Natuursteen is veilig te verwerken in combinatie met brandende kachels.
  • Een openhaard is vaak een centraal punt in een woonkamer en daardoor doet u er goed aan om hier een echte eyecatcher van te maken. Maak van de open haard een eyecatcher door deze te verfraaien met een natuurstenen haardplateau of een haardombouw van natuursteen.

Door de vele keuzes in diverse natuurstenen, is het gemakkelijk om een haardplateau te vinden welke helemaal aansluit bij uw woonstijl.

Meer weten?

De allerbeste kwaliteit natuursteen vindt u bij Boers!

Maak een afsrpaak