Natuursteen Leverancier

Natuursteen Leverancier

Boers Natuursteen is dé natuursteen leverancier van Borne en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor onder andere grafmonumenten, aanrechtbladen en interieurbouw. Als natuursteen leverancier, vinden wij hoge kwaliteit en klantvriendelijkheid enorm belangrijk. Dankzij onze vele jaren ervaring, zijn wij uitgegroeid tot een natuursteen leverancier met vele kennis, vaardigheden en expertise.


Offerte aanvragen

Wat doet een natuursteen leverancier?

Als natuursteen leverancier houden wij ons bezig met het ontwerpen, leveren en plaatsen van diverse natuursteenproducten. Denk hierbij aan:

Ook kunt u bij ons terecht voor maatwerk wat betreft natuursteenproducten én restauratie van natuursteen. Natuursteen heeft vele toepassingsmogelijkheden en wij als natuursteen leverancier leveren een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige natuursteenproducten.

Natuursteen leverancier; de mogelijkheden

Boers Natuursteen leverancier kan u helpen met vele verschillende natuursteenproducten. Hieronder ziet u een greep uit onze mogelijkheden:

  • Natuursteen leverancier voor grafmonumenten; wij kunnen u helpen met het plaatsen van een stijlvol grafmonument op het graf van een overledene. Hierbij luisteren wij goed naar al uw wensen, zodat we u het beste kunnen adviseren en informeren.
  • Natuursteen leverancier voor haardplateaus; voor ieder die een uniek haardplateau in huis wilt, is een haardplateau van natuursteen een goede keuze. Boers Natuursteenbedrijf kan u helpen bij het verfraaien van uw openhaard doormiddel van natuursteen.
  • Natuursteenbedrijf voor natuursteen in de keuken; als er één ruimte in het huis is waar natuursteen veel wordt gebruikt, is het wel de keuken. Een natuursteenleverancier kan u helpen bij het ontwerpen en plaatsen van de allermooiste natuurstenen aanrechtbladen, vloeren of wastafels.
  • Natuursteenleverancier voor natuursteen in de badkamer; ook de badkamer is een ruimte waar natuursteen in kan worden toegepast op verschillende facetten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie natuurstenen vloer in de badkamer? Of een prachtige wastafel van natuursteen?

Als leverancier van natuursteen kunnen wij u adviseren over de juiste toepassing van natuursteen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij helpen en adviseren u graag.


Offerte aanvragen

Leverancier van natuursteen

Boers Natuursteen specialiseert zich vooral in natuurstenen zoals graniet, marmer en composiet. Hoe wij als natuursteenleverancier te werk gaan? U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden, wij helpen u graag met het ontwerpen, leveren en plaatsen van uw natuursteen. Als natuursteen leverancier kunt u rekenen op een zorgvuldig proces van maken tot plaatsen. Omdat het werken met natuursteen precisiewerk is, maken we gebruik van een combinatie tussen moderne apparatuur en handwerk. Handwerk is bij natuurstenen producten van essentieel belang. Dankzij dit precisiewerk worden al onze producten strak en prachtig afgewerkt. Dit zorgt voor een echt kwaliteitsproduct en dat is kenmerkend voor ons als natuursteen leverancier.

Natuursteen leverancier voor bedrijven en particulieren

Wij leveren hoge kwaliteitsproducten aan zowel bedrijven als particulieren. Boers Natuursteen is vooral begonnen als specialist in grafmonumenten, maar is in zeventig jaar tijd ook uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van andere natuursteen producten. Daarom kunt u bij ons als natuursteenleverancier terecht voor vele natuurstenen producten. Dit natuursteenbedrijf realiseert natuursteenprojecten voor bedrijven en particulieren.

Natuursteenleverancier; van maken tot plaatsen

Boers Natuursteen vindt klantgerichtheid en klantvriendelijkheid belangrijk, daarom voorzien wij u graag van passend advies. Heeft u ideeën voor een mooi natuurstenen product? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak en kom langs bij ons natuursteenbedrijf. Boers natuursteenleverancier is gevestigd in Borne. Hier vindt u ook onze werkplaats. Bij ons als natuursteenleverancier kunt u terecht voor advies op maat, levering volgens de gemaakte afspraak en de plaatsing van uw natuursteen. Schroom niet om contact met ons op te nemen, ontdek bij ons alle mogelijkheden wat betreft natuursteen en kom langs om op onze werkplaats de grote platen natuursteen op voorraad, te bekijken.

Meer weten?

De allerbeste kwaliteit natuursteen vindt u bij Boers!

Maak een afsrpaak