De Natuursteen Groothandel

Natuursteen Groothandel

Boers natuursteen is dé natuursteengroothandel van Borne en omstreken. Door een ruim aantal jaar aan ervaring zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat hoge kwaliteitsproducten levert aan bedrijven en particulieren. Bij ons kunt u terecht voor grafmonumenten, aanrechten, interieurbouw en meer. Wij specialiseren ons in

  • graniet
  • marmer
  • composiet


Offerte aanvragen

Natuursteengroothandel Boers natuursteen

Steenhouwerij Boers is gevestigd aan de Tichelkampweg 69 in Borne. Op onze werkplaats maken wij de mooiste producten in verschillende natuurststeen soorten. Onze natuursteen groothandel levert ook aan bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een natuurstenen vloer, aanrechtblad van natuursteen of een hoogwaardige grafsteen; bij ons kunt u terecht voor allerlei producten in diverse soorten natuursteen.

Groothandel in natuurstenen

Met natuursteen van onze groothandel kunt u onder andere van uw tuin een paradijs maken of uw keuken op luxe wijze afwerken. Onze natuursteen groothandel levert producten van natuursteen in premium kwaliteit. In de tuin kunt u bijvoorbeeld een prachtige tuintafel van natuursteen neerzetten en in de keuken kan een aanrechtblad van natuursteen een mooie, luxe toevoeging zijn. Bent u op zoek naar een aanrechtblad van natuursteen? In de keuken kunnen zowel het aanrechtblad, de achterwand en ook het kookeiland voor u op maat gemaakt worden.

Onze natuurstenen groothandel biedt u ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van natuursteen. Natuursteen is bij ons in allerlei soorten en maten leverbaar. Producten kunnen veelal in diverse natuursteensoorten, diktes, afwerkingen, randdetails, vormen en uitkepingen worden geleverd. Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dé natuurstenengroothandel van Borne, Overijssel

Boers natuursteen staat voor hoogwaardige kwaliteit producten en klantvriendelijkheid. Doordat wij al ruim 70 jaar ervaring hebben, zijn wij uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar u terecht kunt voor allerlei soorten, maten, vormen en producten van natuursteen. Onze werkplaats en groothandel is gevestigd in Borne. Hier staan grote platen natuursteen op voorraad, wilt u een bepaalde kleur of soort natuursteen uitzoeken? Dan bent u van harte welkom. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een prachtige soort natuursteen welke past bij uw unieke smaak. Ook zullen we altijd voor u klaarstaan voor het verstrekken van advies en tips.

Heeft u al een idee voor een mooi aanrechtblad, een prachtig haardplateau of heeft u zelfs al een tekening in huis? Eventuele tekeningen van uw ideeën kunt u op het moment van langskomen meenemen of versturen via de mail naar info@boersnatuursteen.nl

Handel in hoge kwaliteit natuursteen

Natuursteen is een prachtig product met veel toepassingsmogelijkheden. Bij Boers natuursteen begon het allemaal met grafwerk van natuursteenproducten, maar inmiddels zijn in onze groothandel ook te vinden:

Onze vakmensen zijn echte specialisten in interieurwerk. Omdat het werken met natuursteen precisiewerk is, wordt er in onze werkplaats en groothandel gebruik gemaakt van zowel handwerk als moderne apparatuur. Ons strakke werk is kenmerkend voor ons bedrijf.

Op een aantal van onze voorraadproducten in de groothandel hanteren we scherpe kortingen. Deze aanbiedingen gelden op onze aanwezige voorraad natuursteenproducten. Bij de aanbiedingen op grafmonumenten hanteren we een prijs waarbij het plaatsen van het monument en het instralen van de letters (geen bronzen letters) inclusief is.

Offerte aanvragen

Natuursteen groothandel waar u terecht kunt voor advies

Omdat klantvriendelijkheid en klantgerichtheid bij ons hoog in het vaandel staan, staan wij altijd open voor het geven van advies. Voor het stellen en aanbrengen van natuursteen is ervaring van zeer groot belang. Bij ons kunt u daarom terecht voor deskundig advies, levering conform afspraak en ambachtelijke plaatsing. Ontdek bij ons alle interieurmogelijkheden met natuursteen voor uw vloer, werkblad, muurbekleding of meubels. Of neem contact met ons op wanneer u op zoek bent naar een uniek grafmonument. Wij zorgen voor een prachtig resultaat dat echt vakwerk uitstraalt.

Meer weten?

De allerbeste kwaliteit natuursteen vindt u bij Boers!

Maak een afsrpaak