Jachtbouw Natuursteen

Jachtbouw natuursteen

Jachtbouw is door precisie, perfectie, technische verfijning en luxe afwerking in de loop der eeuwen uitgegroeid tot een aparte tak van de scheepsbouw. Deze sector is op luxe gericht en het afwerkingsniveau is erg hoog. In de maritieme sector wint natuursteen steeds meer aan populariteit. Natuursteen oogt luxe en mooi. Dit prachtige materiaal is voor elke inrichting geschikt. Bij Boers Natuursteen kunt u ook terecht voor jachtbouw natuursteen.

Gebruik van natuursteen in de jachtbouw

Een jacht is vaak een statussymbool; dé trots van de eigenaren. Zo’n pareltje moet natuurlijk prachtig worden ingericht en afgewerkt. Natuursteen kan een rol spelen bij de inrichting en plaatsing van bijvoorbeeld aanrechtbladen, eettafels en wastafels. Boers Natuursteen kan natuursteensoorten verwerken op (plezier)jachten en schepen.

Natuursteen voor uw jacht

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van natuurstenen en het plaatsen van natuursteen. Bij Boers Natuursteen, natuursteenspecialist, kunt u terecht voor natuursteen voor uw jacht. Of u nou op zoek bent naar een prachtige vloer van natuursteen of een luxueuze natuurstenen badkamer, Boers Natuursteen staat voor u klaar! Wij luisteren naar uw wensen, plaatsen uw natuursteen met zorg, leveren conform afspraken en zorgen voor een precieze en nette afwerking.

Natuurstenen in de jachtbouw

Bij het gebruik van natuursteen in de jachtbouw, moet natuurlijk wel rekening worden gehouden met de dikte en het gewicht van de natuursteen. Bij Boers Natuursteen houden wij daar uiteraard rekening mee. Bij onze steenhouwerij in Borne vind u diverse natuurstenen platen. Hier kunt u natuursteen in het echt zien en een keuze maken uit verschillende kleuren. Uiteraard staan wij ook voor u klaar wanneer u advies of tips nodig heeft. Heeft u al een tekening of plan voor het gebruik van natuursteen op uw jacht? Stuur dit dan van te voren naar ons toe via de mail of neem de tekening mee wanneer u bij ons langskomt. Wij zullen met u meedenken in het bepalen van de best mogelijke uitsneden.


Offerte aanvragen

Daarom natuursteen gebruiken op uw jacht

Wij kunnen de natuursteen voor u zodanig bewerken dat deze perfect past in het interieur van uw jacht. Dit zijn redenen waarom het gebruik van jachtbouw natuursteen super geschikt is:

  • Natuursteen is duurzaam en sterk; natuursteen heeft een zeer lange levensduur, blijft lang mooi en verveelt nooit. Het is tijdloos en bovendien kan natuursteen zelfs gerenoveerd worden na heel lang gebruik.
  • Natuursteen heeft een warme, elegante en luxe uitstraling; daarom is natuursteen voor gebruik in de jachtbouw heel erg geschikt.
  • Geen enkel stuk natuursteen is hetzelfde; iedere natuurstenen plaat is uniek en dat past perfect bij het interieur en de uitstraling van een jacht.
  • Natuursteen komt uit de natuur en is niet door mensen gefabriceerd. Dit maakt het materiaal erg bijzonder.

Meer weten?

De allerbeste kwaliteit natuursteen vindt u bij Boers!

Maak een afsrpaak