Urnen

Urn kopen?

Als een dierbaar persoon komt te overlijden, krijgt u altijd de keuze tussen begraven en cremeren. Bij het begraven van een persoon kunt u een grafmonument samenstellen die het graf bedekt. Als u voor een crematie kiest, zijn er diverse mogelijkheden voor de overgebleven as. Zo kunt u de as verstrooien, maar ook bewaren in een urn. Als u ervoor kiest om de as te bewaren in een urn, staat de urn voor een monument van uw dierbare. Bij Boers Natuursteen vertalen wij uw herinnering naar een prachtige urn, een laatste aandenken aan uw dierbare.


Offerte aanvragen

De juiste keuze urn kopen

De juiste urn kiezen is een lastige emotionele beslissing waar u goed over moet nadenken. Wij hebben een ruime keuze aan mogelijkheden voor natuursteen urnen omdat bij elke overledene een unieke persoonlijke urn hoort. Het is belangrijk om te weten wat u met de urn wilt gaan doen. Komt de urn op een begraafplaats bij een columbarium te staan, of wilt u de urn meenemen naar huis? Komt de urn binnen te staan? Dan moet u rekening houden met uw eigen interieur en stijl. Als u kies voor een urn voor buiten moet u weer rekening houden met andere factoren, zoals de bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Dit zijn vragen waarover u goed moet nadenken en die een belangrijke rol spelen in de juiste keuze.

Urnsteen of urnplaatje

Naast een standaard urn maken wij ook urnstenen en urnplaatjes. Het is namelijk mogelijk om de overgebleven as te begraven op een begraafplaats. Om dit graf te bedekken wordt er vaak voor een urnsteen gekozen. Deze urnsteen is kleiner dan een grafzerk, omdat het graf in het algemeen ook kleiner is. Daarnaast kunt u ook urnplaatjes bij ons laten maken. Urnplaatjes worden ook gebruikt op een begraafplaats, deze plaatst u op de plek waar u uw dierbare heeft uitgestrooid. De urnstenen en urnplaatjes maken wij speciaal voor u op maat. U kunt uw persoonlijke eisen en wensen samen ons bespreken zodat er een prachtig aandenken kan worden gemaakt.


Offerte aanvragen

Kosten urn

De kosten van een urn, urnstenen en urnplaatjes lopen uiteen en kunnen veel van elkaar verschillen. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals het materiaal, gravering en de kleur. Wij zijn gespecialiseerd in graniet, marmer en composiet, in overleg is ander materiaalsoort natuurlijk ook mogelijk. Als u ongeveer een idee heeft wat u wilt, kunt u een prijsopgave bij ons aanvragen. Daarnaast is het ook mogelijk om een bepaald budget aan te geven, dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden binnen dat budget.

Urn kopen

Wilt u een urn kopen? Bij Boers Natuursteen besteden wij veel aandacht aan het vormgeven en decoreren van uw urn. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staat bij ons dan ook voorop. Het materiaal voor onze urnen is van hoogwaardige kwaliteit en speciaal voor u op maat gemaakt. Daarnaast worden urnen tot in de detail afgewerkt zodat deze voldoen aan uw persoonlijke verwachtingen en past bij uw dierbare. Het is mogelijk om zelf een ontwerp bij ons aan te leveren, vindt u het lastig om een ontwerp te maken? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier of mail ons via info@boernatuusteen.nl. Bij Boers Natuursteen denken wij graag met u mee en maken wij een persoonlijke laatste herinnering voor uw dierbare.

Meer weten?

De allerbeste kwaliteit natuursteen vindt u bij Boers!

Maak een afsrpaak