Natuursteen keukens

Keukens van Natuursteen

De keuken is een ruimte in huis waarin geleefd wordt en die elke dag wordt bezocht. Het is een ruimte die niet gemist kan worden en waar dan ook veel aandacht aan wordt besteed. Hedendaags wordt de keuken steeds uitgebreider door middel van een kookeiland, minibar of eetgedeelte erin verwerkt. Het gebruik van natuursteen in de keuken geeft karakter en stijl wat met vrijwel ieder interieur gecombineerd kan worden. Comfort en luxe komen perfect samen in dezelfde ruimte. Bij Boers Natuursteen zijn wij al meer dan 70 jaar gespecialiseerd in het maken van natuursteen keukens op maat. In onze steenhouwerij in Borne zijn wij gespecialiseerd in graniet, marmer en composiet, maar andere soorten natuursteen zijn ook mogelijk!  


Offerte aanvragen

Natuursteen keuken mogelijkheden

Natuursteen is een gesteente wat gewonnen wordt in de natuur en wat na eventuele bewerking wordt gebruikt als bouwmateriaal. Het wordt aangetroffen over de hele wereld en komt voor in diverse vormen. In de keuken kan natuursteen voor diverse mogelijkheden gebruikt worden zoals voor een aanrechtblad, de vloer of een keukeneiland. Daarbij kunt u het natuursteen terug laten komen in kleinere elementen in de keuken zoals in een snijplank, messenblok of accessoires. Het natuursteen is verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen en prijs. Zo is er voor elke keuken een bijpassend soort natuursteen.

Daarbij kunt u natuurlijk zelf aangeven hoeveel natuursteen u in uw keuken terug wilt laten komen. Bij Boers Natuursteen maken wij al onze natuurstenen producten speciaal voor u op maat zodat het perfect aansluit in de ruimte.

De precieze kosten van het product kunnen wij nu nog niet bepalen, dit is geheel afhankelijk van het soort natuursteen en de grootte van het product. Het is wel mogelijk om van tevoren een prijsopgave op te vragen.

 

Voordelen van natuursteen in de keuken

Het hebben van natuursteen in de keuken brengt verschillende voordelen met zich mee. Natuurlijk heeft elk soort natuursteen andere specifieke eigenschappen, maar de basis is hetzelfde. Zie hieronder een aantal voordelen van een keuken van natuursteen.

  • Uitstraling: Natuursteen is 100% natuurlijk en geeft een luxueuze uitstraling. Het kan gecombineerd worden met vrijwel alle interieurstijlen en geeft een rustieke sfeer.
  • Bestendigheid: De meeste soorten natuursteen worden voor gebruik gepolijst en geïmpregneerd. Dit zorgt ervoor dat het natuursteen beter bestendig is tegen vocht, hitte en krassen. Voor een aanrechtblad of keukeneiland kan dit erg handig zijn.
  • Duurzaam: Alle soorten natuursteen zijn ook duurzaam. Het gesteente gaat zeker een aantal jaren mee en door de hardheid van het materiaal is het slijt- en stootvast.


Offerte aanvragen

Natuursteen keuken

Bent u geïnteresseerd in natuursteen in uw keuken? Boers Natuursteen helpt u daarbij graag! Er zijn veel verschillende mogelijkheden waarin natuursteen zit verwerkt in uw keuken. Samen met u bekijken wij alle opties en bespreken wij uw wensen. Ons team staat voor u klaar denkt met u mee in het ontwerpproces. Eigen invullingen en ideeën kunt u altijd bij ons aangeven via info@boersnatuursteen.nl.
Mocht u verder nog vragen hebben of wilt u meer informatie? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Bij Boers Natuursteen zijn wij keihard de beste!

Meer weten?

De allerbeste kwaliteit natuursteen vindt u bij Boers!

Maak een afsrpaak