Aanrechtbladen

Aanrechtbladen

Het aanrechtblad, dé eyecatcher van een keuken. Een aanrechtblad is multifunctioneel en kan voor verschillen doeleinden gebruikt worden. Het is namelijk erg praktisch, maar het geeft ook sfeer aan de ruimte. Vaak valt een aanrechtblad als eerste op en ligt daarbij de nadruk in de keuken.

Bij Boers Natuursteen hebben wij meer dan 70 jaar ervaring en helpen wij u graag bij het kiezen en maken van een nieuw bijpassend natuursteen aanrechtblad. Natuursteen geeft een bijzondere lumineuze uitstraling en is duurzaam materiaal. Een uit natuursteen vervaardigd aanrechtblad is een aanwinst voor iedere woning. Wij zijn dé steenhouwerij in Borne en omstreken en keihard de beste.


Offerte aanvragen

Aanrechtblad natuursteen op maat

Ons Boers Natuursteen team denkt graag met u mee voor het juiste aanrechtblad. Samen met u bespreken wij uw persoonlijke eisen, wensen en mogelijkheden. In de keuken kunnen zowel het aanrechtblad, achterwand maar ook het kookeiland voor u op maat gemaakt worden. Daarbij heeft u de materiaalkeuze uit natuursteen, composiet en keramiek. Elk soort materiaal heeft weer zijn eigen voordelen, zo is composiet hitte bestendig en heeft het een hoge dichtheid. Door de hoge dichtheid kunnen vlekken, vloeistoffen en vuil lastig in het blad trekken.

Keramiek is krasbestendig en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs. Er zijn meerdere uitvoeringen denkbaar betreffende het natuursoort, dikte, afwerking, randdetails, vorm en uitkepingen. De pasvormen voor de uitvoering kunt u gemakkelijk aan ons doorgeven. Vindt u het lastig om deze zelf op te meten of komt u er niet helemaal uit? Dat is geen probleem, ons team komt graag bij u langs om dit voor u op te meten. Wij doen er alles aan om uw droomkeukenblad op maat te creëren.

Kosten voor een natuursteen aanrechtblad

De kosten voor een aanrechtblad van natuursteen kunnen uiteenlopen en liggen in verschillende prijsklasse. Van te voren kunnen wij nog geen vaste kostprijs geven van het product.

Dit is namelijk afhankelijk van de verschillende keuzes die u maakt in het proces. Zo valt een klein dun aanrechtblad goedkoper uit dan een groot lang en dik aanrechtblad. Voor een prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen via info@boersnatuursteen.nl, wij proberen uw mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
Het is ook mogelijk om zelf een bepaald prijsbudget op te geven, dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden binnen dat bepaalde budget en kan er rekening mee gehouden worden.


Offerte aanvragen

Natuursteen aanrechtblad kopen

Wilt u een nieuw natuursteen aanrechtblad kopen omdat uw oude toe is aan vervanging? Of wilt u een nieuw natuursteen aanrechtblad kopen omdat u verandering wilt in de keuken?
Voor beide opties bent u bij Boers Natuursteen aan het juiste adres! Bij ons staat klantvriendelijkheid en kwaliteit voorop. Het natuursteen wat wij leveren is van hoge kwaliteit en gaat een lange tijd mee. Ons team staat klaar om u te adviseren en denkt mee met de mogelijkheden.
Eigen aanvullingen zoals ideeën of tekeningen kunt u te allen tijden mailen naar ons.

Mocht u verder nog vragen hebben of wilt u meer informatie over onze producten? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Boers Natuursteen, keihard de beste!

Meer weten?

De allerbeste kwaliteit natuursteen vindt u bij Boers!

Maak een afsrpaak