Grafmonumenten

Grafmonumenten

Om de herinnering van een dierbare levend te houden kunt u kiezen voor een grafmonument. Het is hierbij belangrijk om te kijken naar uw eigen eisen en wensen en vooral naar wat past bij de overledene. Onder grafmonumenten verstaan wij het gehele monument wat op een graf wordt geplaatst, hieronder valt dus de grafzerk samen met een eventueel staande grafsteen. Bij Boers Natuursteen vindt u heel veel mogelijkheden in materiaal, kleur en decoratiekeuze. Voor iedere overledene maken wij samen met u een uniek monument op maat.


Offerte aanvragen

Grafmonument samenstellen

Een grafmonument samenstellen verloopt bij iedereen anders en is afhankelijk van persoonlijke keuzes. Onze collectie bestaat uit veel verschillende stijlen omdat bij iedereen een eigen en uniek grafmonument hoort. Als u een grafmonument gaat samenstellen moet u rekening houden met wat past bij uw dierbare en uw persoonlijke wensen. Voor u zelf is het gemakkelijk om eerst een keuze te maken in wat voor een soort monument u wilt hebben. Wilt u een familiegrafmonument, natuurlijk grafmonument of een monument passend bij uw cultuur of religie? Dit is namelijk allemaal mogelijk en bespreekbaar bij Boers Natuursteen. Hieronder hebben wij een paar onderwerpen voor u op een rijtje gezet waarover u moet nadenken bij het samenstellen van een grafmonument.

  • Materiaal; Het materiaal van de grafsteen is een belangrijke keuze, het is letterlijk en figuurlijk de bouwsteen van het monument. Wij zijn gespecialiseerd in graniet, marmer en composiet, maar in overleg is een ander natuursteen ook mogelijk.
  • Soort monument; Bij een grafmonument samenstellen zijn er verschillende soorten monumenten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een staande grafsteen, familiemonument of alleen een grafzerk. Afhankelijk van het soort graf waarvoor het monument bedoeld is en de richtlijnen van de begraafplaats kunt u hierin een keuze maken.
  • Stijl & uitvoering; Nadat u een keuze heeft gemaakt in materiaal en soort kunt u gaan nadenken over de stijl en uitvoering. Wilt u een modern en eenvoudig monument of wilt u een klassiek monument met verschillende decoraties? Het is ook mogelijk dat de staande grafsteen een specifieke vorm heeft, zoals een hart of ster.


Kosten grafmonument

De kosten van een grafmonument zijn verschillend, u kunt kiezen voor een budget grafmonument of een duurder monument. Dit is geheel afhankelijk van de samenstelling van uw monument en de keuzes die u hierin heeft gemaakt. Bij Boers Natuursteen is het mogelijk om een bepaald budget aan te geven voor uw moment. Samen met u bekijken wij dan de verschillende mogelijkheden binnen dat budget. Heeft u al wel een idee voor een grafmonument? Dan kunt u altijd een prijsopgave vragen.


Offerte aanvragen

Grafsteen kopen

Wilt u een grafmonument kopen? Bij een grafsteen kopen staat klantvriendelijkheid en kwaliteit bij ons voorop. Het materiaal wat wij gebruiken is van hoogwaardige kwaliteit zodat het monument zeker een aantal jaren meegaat. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het monument voldoet aan uw persoonlijke verwachtingen en past bij uw dierbare. U kunt zelf een ontwerp bij ons aanleveren, als u het lastig vindt om een ontwerp te bedenken helpen wij u hier graag bij. Voor vragen of informatie kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of mail ons via info@boersnatuursteen.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar, wij zijn dé steenhouwerij in Borne en omstreken.

Meer weten?

De allerbeste kwaliteit natuursteen vindt u bij Boers!

Maak een afsrpaak