Badkamers

Badkamers

Tegenwoordig wordt de badkamer gezien als een soort tweede leefruimte in huis, mensen spenderen steeds meer tijd in de badkamer. Vaak is het de eerste én de laatste ruimte die u ziet op een dag. Het is een ruimte waar u even weer tot rust komt en energie kunt opdoen. Het interieur in de badkamer speelt hierbij een grote rol en is een belangrijk onderdeel van de sfeer.

Natuursteen kan een positief effect geven aan de badkamer. Natuurlijke materialen stralen namelijk een soort rust en reinheid uit, vandaar dat dit ook veel wordt gebruikt in welnessgelegenheden. Bij Boers Natuursteen zijn wij gespecialiseerd in graniet, marmer en composiet. Samen met u ontwerpen wij graag de perfecte natuursteen badkamer.


Offerte aanvragen

Mogelijkheden natuursteen blad badkamer

In de badkamer heeft u veel verschillende mogelijkheden waarin natuursteen verwerkt kan worden. U kunt één soort natuursteen gebruiken in de badkamer, maar het is ook mogelijk om composiet in de badkamer te gebruiken.

Een wastafel van natuursteen geeft een mooie uitstraling met karakter. Daarnaast is een natuurstenen wastafel gemakkelijk in onderhoud, kalksporen zijn minder snel zichtbaar en vlekken kunnen zich niet in de wastafel dringen.

Een wastafel van composiet geeft een luxe uitstraling, dit materiaal is door de hoge dichtheid geschikt voor de badkamer.

Materialen natuursteen badkamer

Wij zijn gespecialiseerd in 3 soorten natuursteen, graniet, marmer en composiet. Graniet is een zuur stollingsgesteente wat bestaat uit drie soorten mineralen. Tijdens het afkoelen van deze mineralen ontstaan er kristallen in het graniet, wat zorgt voor een mooie uitstraling. Marmer is een hard steensoort gevormd uit kalksteen, het is zeer stijlvol en verkrijgbaar in veel kleur mogelijkheden. Composiet daarentegen is weer wat anders en is opgebouwd uit verschillende componenten. Het is makkelijk erg makkelijk in onderhoud.

In overleg zijn er ook nog andere mogelijkheden voor natuursteen materialen. De keuze welk soort materiaal u gebruikt in de badkamer ligt helemaal bij u zelf. Wel kunt u altijd advies vragen aan ons team, wij staan altijd voor u klaar.


Offerte aanvragen

Natuursteen badkamer kopen

Bent u ook zo enthousiast geworden over een natuurstenen badkamer? Voor al uw badkamers kunt u terecht bij Boers Natuursteen. Hoge kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop. Ons natuursteen is namelijk van hoogwaardige kwaliteit en gaat zeker een aantal jaren mee. Daarnaast denkt ons team graag met u mee, wij helpen u bij het creëren van uw droombadkamer.

Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw eigen eisen en wensen en bespreken stap voor stap de mogelijkheden.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via info@boersnatuursteen.nl.

Boers Natuursteen, keihard de beste!

Meer weten?

De allerbeste kwaliteit natuursteen vindt u bij Boers!

Maak een afsrpaak